Coaching

Je wil vooruit maar weet even niet hoe. De eerste stap naar verandering is bewustwording. Zichtbaar maken wat verstopt is. Je voelt dat het tijd is om hier iets aan te doen. Samen gaan we op reis, op zoek naar jouw weg. Om je kompas opnieuw in te stellen. 

Flow – met de stroom mee bewegen op een natuurlijke manier. Dat klinkt heerlijk, alles valt op zijn plek. Het klopt gewoon, je hoeft er niets meer aan te doen. Maar vaak genoeg is het leven toch anders en zijn er ‘lastige’ thema’s die zich blijven herhalen. Privé of op je werk, in relatie met jezelf of met anderen. Voel je dat het tijd is om hiermee aan de slag te gaan? Dan is coaching iets voor jou.

HET TRAJECT

Wij maken persoonlijk kennis tijdens een kosteloze intake van een half uur. Een belangrijk startpunt is je vraag en wat je met het coachtraject wil bereiken. Het kan ook zijn dat je vraag nog niet duidelijk is en je enkel een onbestemd gevoel hebt. In de intake kunnen we hier samen naar kijken. 

Tijdens het traject onderzoeken we in gemiddeld 3 tot 8 sessies wat je doel in de weg zit. We belichten overtuigingen die hierbij een rol spelen en patronen die zich bij jou gemanifesteerd hebben. In de loop van je reis ontwikkel je nieuwe inzichten en wordt duidelijk wat er nodig is voor een duurzame verandering.

“Become who you are”

Kerstin

Holistisch coachen

Voor mij staat persoonlijk contact voorop. Ik ben graag met mijn volle aandacht bij jouw proces aanwezig. 

In ons traject maak ik gebruik van verschillende coach technieken, afhankelijk van wat nodig is. Bekende methoden zoals NLP (Neurolinguïstisch programmeren), TA (Transactionele analyse), NVC (Nonviolent Communication) worden gecombineerd met het werken in de ruimte door opstellingen (systemisch coachen) en Yoga Therapie. 

Mijn kennis van yoga en lichaamswerk breng ik op een intuïtieve manier in. Zo gebruiken wij samen ook de wijsheid van je lichaam om tot de kern van het probleem te komen. Holistisch coachen dat lichaam en geest insluit. Je ervaart meer helderheid, innerlijke kracht, vitaliteit, spontaniteit en lichaamsbewustzijn.

Denk aan een coachtraject als je

  • keuzes wil maken die bij jou passen, privé en in je werk
  • beter je grenzen aan wil voelen en geven: ‘nee’ en ‘ja’ zeggen zonder kwetsend te zijn
  • vermoeidheid voelt, stress of burn-out klachten ervaart
  • je relaties wil verbeteren
  • meer (zelf-)vertrouwen wil ontwikkelen
  • de verbinding met jezelf of anderen wil verdiepen
  • op zoek bent naar betekenis in je leven
Coaching voor jou
90 minuten€ 100,-
  

Ben je als werkgever betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van je personeel? Coaching is een krachtig middel om positieve impact te maken op het groeipotentieel van je werknemers. 

persoonlijk leiderschap

De werknemers zijn het kloppend hart van je organisatie. In deze groep ligt zoveel potentieel opgeslagen, maar wordt het ook efficiënt ingezet?

Aan het begin wordt de vraag en het doel vastgesteld om het coachtraject richting te geven. De 1-op-1 begeleiding geeft bijvoorbeeld inzicht in persoonlijke drijfveren, vaardigheden en motivatie. Hoe kunnen deze ingezet worden zodat zowel de werknemer als ook de organisatie hiervan kunnen groeien. 

Coaching kan ook de communicatie en samenwerking met collega’s verbeteren en meer ownership stimuleren. Het spiegelende effect van coaching kan houding en gedrag duurzaam veranderen en bijdragen aan meer welzijn en vitaliteit op de werkvloer. Met meer werkplezier en minder verloop als resultaat.

Teamcoaching

Is er een team in je bedrijf dat ondersteuning nodig heeft? Bij teamcoaching onderzoeken wij welke factoren ervoor zorgen dat het moeizaam gaat. 

Hierbij wordt onder andere de dynamiek van leiderschap en lidmaatschap belicht en worden verstoringen in kaart gebracht. Stap voor stap wordt er in relatief korte tijd gewerkt naar verandering op zowel rationeel en ook emotioneel vlak. 

Tijdens dit proces vormt vertrouwen de basis om eerlijk en transparant met collega’s te kunnen zijn. Find Your Flow creëert graag de veilige setting waarin mensen zich laten zien en samen kunnen groeien.

FISCAAL AANTREKKELIJK

Check de site van de belastingdienst voor vrijstellingen met betrekking tot coaching.

Find Your Flow denkt graag met je mee!

Coaching voor bedrijven
 90 minutenvanaf € 150,-