Massage

Een massage laat je vertragen en ontspannen terwijl de omgeving even op de achtergrond verdwijnt. De verbinding met jezelf wordt op een diepe laag versterkt. Zelfconnectie is jouw anker in het dagelijkse drukke leven. 

thaise yoga massage

Deze full-body massage is een combinatie van traditionele thai massage, yoga en meditatie. Het is een eeuwenoude dynamische massage die acupressuur technieken combineert met stretches en twists. Het wordt soms ook ‘yoga for lazy people’ genoemd. Naast het bevorderen van je mobiliteit voel je vooral diepe ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd zodat je levensenergie weer vrijuit kan stromen. De massage wordt op een grote mat op de grond gegeven (met kleren en zonder olie). 

‘Touch the body, calm the mind, heal the spirit’

deep tissue massage

Deep tissue massage werkt op de dieperliggende spier- en bindweefsels. Ophopingen van afvalstoffen (gevoeld als knopen) lossen op en je fysieke (en misschien ook emotionele) stress neemt af. 

ontspanningsmassage

Deze massage zorgt ervoor dat huid en spieren zich ontspannen door zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. De doorbloeding stimuleert de weefsels, afvalstoffen worden afgevoerd, de stofwisseling verbeterd.

Massage voor jou
30 minuten€ 30,-
60 minuten€ 60,-
90 minuten€ 90,-
120 minuten€ 120,-

Wil je bijdragen aan het welbevinden van je personeel? Massage helpt bij typische nek-, schouder- en rugklachten en verhoogt het fysieke en mentale welzijn op de werkvloer. 

stoelmassage

Langdurig zittend werk achter een beeldscherm en repetitieve bewegingen zorgen steeds vaker tot klachten in nek, schouder, rug, armen en handen. Vaak zijn we zo gefocust bezig dat we vergeten om regelmatig korte pauzes te nemen en even te stretchen. 

Je kunt je personeel hierbij ondersteunen door stoelmassages aan te bieden. Hier komt geen olie aan te pas. Al in een kwartier kunnen typische nek-, schouder- en rug issues aangepakt worden. Na een korte stoelmassage ervaar je dat fysieke spanning vermindert en neemt de mentale focus weer toe. 

fiscaal aantrekkelijk

Check de site van de belastingdienst voor vrijstellingen met betrekking tot massages op de werkvloer.

Find Your Flow denkt graag met je mee!

Massage voor bedrijven
60 minuten (bijvoorbeeld 3 x 20 minuten of 4 x 15 minuten)vanaf € 100,-